Dr. Irina BurianDr. Emanuela Lăpușan
Medicină internă

Dr. Irina Burian

Medic specialist cardiologie

Expertiza dr. Irina Burian se răsfrânge atât asupra etapei preoperatorii din cadrul procesului de chirurgie bariatrică, cât și asupra monitorizării pe termen lung a pacientului bariatric, ocupând astfel un rol de bază în cadrul echipei Bariatric Center.


În stadiul preoperator, activitatea sa include evaluarea cardiologică a pacienților cu obezitate prin investigații precum anamneză, examen obiectiv, EKG, pulsoximetrie sau ecocardiografie. La acest moment, obiectivul este identificarea pacienților care prezintă risc cardiovascular perioperator crescut și evaluarea unor evaluări suplimentare pentru reducerea acestui risc. De asemenea, dr. Burian se va concentra și asupra optimizării tratamentului preoperator în prezența factorilor de risc și a bolilor cardiovasculare asociate obezității.


Pe de altă parte, în ceea ce privește monitorizarea pacientului pe termen lung, cardiologul echipei bariatrice se dedică evaluării cardiologice postoperatorii periodice și a riscului cardiovascular al pacienților, dar și adaptării tratamentul în funcție de ameliorare factorilor de risc obținută postoperatoriu, în vederea scăderii riscului cardiovascular global.


• Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj Napoca
• Medic specialist Specialitatea Cardiologie
• Competență în ecocardiografie transtoracicăBariatric Center


Echipa Bariatric Center vă stă la dispoziție pentru luarea celei mai bune decizii de tratament și pentru îngrijirea de care aveți nevoie.
Contact


Strada Principală
Suceagu,
407062
Cluj Napoca
Tel: 0722656767
Luni – Vineri: 08:30-21:00


Copyright Bariatric Center 2024. Toate drepturile rezervate.